به گزارش میراثآریا، در نامه دکتر علیاصغر مونسان به احمدعلی موهبتی آمده است:
«در اجرای ماده یک از قانون تشکیل سازمان میراثفرهنگی و گردشگری مصوب سال ۱۳۸۲ و مواد ۱۱ و ۱۲ از قانون الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بینالمللی حفظ میراثفرهنگی ناملموس مصوب سال ۱۳۸۴ و مواد 2 و 3 آییننامه اجرایی قانون مذکور مصوب 1387/11/6 هیئتوزیران و با رعایت مقررات آییننامه اجرایی مذکور، میراثفرهنگی ناملموس باعنوان "مهارت پخت غذای کشک زرد سیستان" به شماره 2169، "مهارت پخت هتوک کلهجوش" به شماره 2170، "جوری، شیوه ساخت جاروی محلی سیستان" به شماره 2171، "مهارت پخت آبگوشت مرغ محلی" به شماره 2172، "روش ساخت مشک آب" به شماره 2173، "مهارت تهیه آچاربلوچی" به شماره 2174، "مهارت پخت غذای کوهلی" به شماره 2175، "مهارت پخت غذای کشک بلوچی" به شماره 2176، در فهرست ملی میراثفرهنگی ناملموس در تاریخ 1399/6/17 به ثبت رسیده است. هرگونه اقدام که موجب حفظ و احیای این میراث شود، مورد تأکید است.»
انتهای پیام/